Število porcij: 2
Sestavine:
- 6 žlic zelenega solatnega preliva »green goddess dressing«
- 180 g tunine v konzervi
- 4 kosi kruha z drožmi
- 2 stebli zelene
- 1 šalotka
- sol
- poper
- maslo
Pripomočki: skleda, gumijasta kuhinjska lopatica, deska za rezanje, nož, ponev
Na tanko narežite zeleno in jo stresite v skledo. Na tanko narežite šalotko in jo prav tako stresite v skledo. Odcedite tunino, jo z vilicami razrahljajte in dodajte v skledo. Dodajte zeleni solatni preliv, posolite in popoprajte po okusu in zmešajte.
Na srednje visoki temperaturi segrejte ponev. Dodajte maslo. V ponev položite rezino kruha in jo popecite približno 2 minuti. Nato nanjo položite nekaj solate s tunino. Prekrijte z drugo rezino kruha, v ponev dodajte še nekaj masla in sendvič obrnite. Popecite, dokler sendvič ni lepo zlatorjavo popečen. Umaknite s plošče in nemudoma servirajte!
Ko boste zaključili svoj #enjoytogether trenutek, vam ne bo treba skrbeti zaradi umazane posode.
S Somatom bo celo najtrdovratnejša umazanija, kot so maščoba in ostanki zažgane hrane, odstranjena, vaša posoda pa enostavno in brezhibno čista.